STK Starr tehnički organizator kampa HSTS-a

01 stU LifeClass termama Sveti Martin održan je prvi regionalni stolnoteniski kamp u organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza od 31. svibnja do 3. lipnja ove godine, a tehničku organizacoiju kampa odradio je STK Starr. Renato Čengić, direktor HSTS-a istaknuo je važnost organiziranja kampa u sklopu razvojnog programa HSTS-a:

 

 

Read more...

Vrhuski uspjeh mladih stolnotenisača STK Starr u Osijeku

brunaStolnotenisko Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadetkinje održano je u Osijeku proteklog vikenda, a mladi članovi STK Starr osvojili su niz medalja.
Bruna Borovec, članica STK Starr osvojila je naslov prvakinje države u mješovitom paru s Lukom Zlatkovom (STK Dugo Selo), zatim je osvojila naslov prvakinja države u ženskom paru s Jelenom Vukelić (STK Varaždin) i osvojila je naslov viceprvakinje države u pojedinačnoj konkurenciji.

 

 

 

 

 

Read more...

STK Starr prvak Hrvatske

starr duStolnotenisači Starra novi su prvaci Hrvatske! U trećem susretu finala HEP Superlige varaždinski stolnotenisači pobijedili su Libertas Marinkolor s 4:1 (2-1 finalna serija) te tako po prvi put u povijesti osvojili naslov prvaka.
Kao i lani odlučila je majstorica. Samo za razliku od lani oba kluba su svoje pobjede ubilježili na gostujućim terenima. Nije bilo toliko dramatike, a najveća razlika je što ovog puta prvak - Starr.

Read more...

stk starr stk pula 26

ZB logo

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb

CURRENTLY ONLINE

We have 29 guests online