Stolni tenis je kompleksan sport koji razvija sve najvažnije motoričke sposobnosti i koordinacijske vještine. Stolni tenis je mali sport koji ne zahtjeva velika ulaganja (u opremu, prostor i dr.), a osobe koje se žele baviti njime ne moraju imati visoku razinu fizičkih predispozicija kao za neke druge sportove.  Upravo iz tog razloga pogodan je kao sport i za osobe sa posebnim potrebama te osobe s visokim stupnjem invaliditeta.

Cilj nam je uključiti što veći broj rekreativaca u igru stolnog tenisa, kako bi što lakše formirali Stolnotenisku ligu sjeverozapadne Hrvatske.

STARR daje potporu svim rekreativcima, ljubiteljima stolnog tenisa, ali i onima koji će to tek postati, u pripremi prostora i opreme te rad sa profesionalnim voditeljima. Svi zainteresirani mogu se javiti na E-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , a mogućnosti koje Vam STARR nudi su:

  • stolni tenis sa trenerom
  • stolni tenis bez trenera
  • stolni tenis sa robotom.


Naknada za sudjelovanje u rekreaciji dogovara se individualno prema vremenu provedenom u igri ili paušalno. Stolnoteniska rekreacija provodi se u TTS centru Varaždin.

stk starr stk pula 26

ZB logo

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb