U 12. kolu HEP Superlige stolnotenisači varaždinskog STK Starr pobijedili ekipu STK Dugo Selo 4:1

 

U 12. kolu HEP Superlige stolnotenisači varaždinskog STK Starr pobijedili su ekipu STK Dugo Selo 4:1.

U maloj dvorani varaždinske Arene najprije je Ronald Ređep pobijedio Luku Martineka 3:1, zatim je mladi Leon Šantek odigrao 2:3 protiv Ivora Bana, da bi Amiri Nia Soroosh pobijedio Mislava Martineka 3:0. U igri parova Ređep i Soroosh bolji su od para L. Martinek/Ban 3:2. U posljednjem meču Ređep pobjeđuje Bana 3:0.

Na prvenstvenoj ljestvici STK Starr je i dalje prvi s dva boda prednosti ispred dubrovačke ekipe STK Libertas Marinkolor, a Dugo Selo je i dalje na visokom trećem mjestu.

U sljedećem kolu Varaždinci gostuju u Dubrovniku u derbiju prvenstva. Prošlogodišnji finalisti odmjerit će još jednom snage prije doigravanja i očekivanog novog finala.

-Mi uvijek dajemo priliku mlađim igračima, pa tako su to sada Leon Šantek i Iranac Soroosh, jer se pripremamo za sljedeću sezonu kada je cilj europska Liga prvaka, rekao je Ronald Ređep, igrač i predsjednik STK Starr. - Želimo vidjeti na koga možemo računati u vezi tog plana, a ovo je bila naša trenutno peta postava igrača. Sljedeće subote vraća nam se u sastav Andrew Baggaley, svjetski prvak u ping pongu. U Dubrovnik idemo bez opterećenja a očekujemo samo da bude korektno navijanje bez rasističkih ispada, dodao je Ređep. 

Ženska ekipa STK Starr također je igrala susret HEP Superlige u maloj dvorani varaždinske Arene, te izgubila od ekipe HASTK Mladost Zagreb 4:0.

Mlada varaždinska ekipa ove sezone skuplja iskustvo u najvišoj ligi, kako bi se kasnije mogla ravnopravno nositi s ostalim ekipama. 

Bruna Borovec izgubila je od Karle Franović 3:0, koliko i Matija Balaić od Ivane Tubikanec, zatim je Ana Krupski namučila Miu Ščepanović ali na kraju je ipak izgubila 3:2. U parovima ponovo su bile bolje gošće, Bortovec/Krupski - Tomić/Franović 0:3.

U sljedećem kolu posljednje plasirane Varaždinke gostuju u Zagrebu kod ekipe STK Dr. Časl, koja je trenutno druga na prvenstvenoj ljestvici. 

 

stk starr stk pula 26

ZB logo

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb