STK Starr - Liga prvaka

 

Danas u 18,30 sati varaždinski Stolnoteniski klub Starr igra prvi susret Lige prvaka. U 1. kolu, skupine D Lige prvaka ugostit će francuski Hennebont.

Dosada su u najelitnijem europskom natjecanju sudjelovali samo klubovi iz Zagreba, a sada po prvi put u povijesti u najjačem stolnoteniskom natjecanju u Europi igrat će i jedan klub sa sjevera Hrvatske.

Varaždinski Starr nakon tri godine igranja u ETTU Cupu odlučio je napraviti još veći iskorak. Bitno su pojačali momčad te u godini kad klub obilježava deset godina od osnutka nastupit će među europskom elitom. U društvo bogatih klubova iz Njemačke, Rusije, Švedske, Francuske i drugih progurao se i jedan varaždinski klub.

Dosad su Varaždinci u europskim natjecanjima priliku davali mladim domaćim snagama, no od ove sezone sportski direktor kluba Matthias Landfried složio je vrlo dobru momčad koja sanja veći iskorak na međunarodnoj sceni. Predvodit će ih Japanac Kenta Matsudaira (123. na svijetu), tu su Tajpežanin Chia-Hung Sun (286.) i Nijemac Liang Qiu (421.), a prijavljeni su i Tan Ruiwu, SlovenacLudvik Peršolja, Ronald Ređep i mlada varaždinska i hrvatska nada Leon Šantek.

Susret 1. kola skupine D Lige prvaka između Starra i Hennebonta igra se danas u sportskoj dvorani LifeClass terme Sveti Martin  s početkom u 18.30 sati. Ulaz za gledatelje je besplatan, a domaćin susreta LifeClass terme Sveti Martin i STK Starr pripremili su besplatne ulaznice za kupanje za prvi 50 gledatelja, a svi ostali dobit će 1 + 1 gratis ulaznice. Osim toga svi navijači iz Varaždina moći će u Sveti Martin doći besplatno autobusom koji kreće ispred Spara u Međimurskoj ulici u 16,30 sati.

Svi ostali susreti će se moći pratiti u izravnom prijenosu na Sportskoj televiziji ili putem livestreama na laola1.tv.

 

stk starr stk pula 26

ZB logo

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb